skip to Main Content

Uitbreiding ’t Kraaienest te Nootdorp

In oktober gaat Blanksma bouw starten met de uitbreiding van de (V)SO school ‘t Kraaienest in Nootdorp. ’t Kraaienest huisvest een school voor zeer moeilijk lerende kinderen en KinderDienstenCentrum KleurRijk en staat op het terrein van onze  opdrachtgever Ipse de Bruggen.

Aan de achterzijde van de bestaande school komt naar een ontwerp van Andrea Mohn van AM_A architecten uit Rotterdam een twee laagse uitbreiding van ca. 750 m2. Door middel van een nieuwe glazen corridor wordt op de 1e verdieping de nieuwbouw gekoppeld aan de bestaande school. De gevel van de nieuwbouw zal zich met zijn metselwerk in wildverband, dezelfde donkerrode kleur en zelfde voegkleur als de bestaande bouw harmonisch in het hele ensemble invoegen. Grote glazen vliesgevels bij de entree aan de oostzijde, de inham aan de westzijde en bij de glazen verbindingsgang, geven het gebouw een open uitstraling.

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top