skip to Main Content

Nieuwbouw Waalse Louise de Colignyschool Den Haag

In februari is het contract getekend met Stichting Christelijk Onderwijs Haaglanden voor de realisatie van de Waalse de Louise de Colignyschool te Den Haag. Eind 2020 heeft Blanksma bouw meegedaan met de aanbesteding voor dit project.

De nieuwbouw van de Waalse de Louise de Colignyschool biedt een zeer duurzaam onderkomen aan basisschool Waalse Louise de Coligny en Stichting Kinderopvang DAK. Het totale vloeroppervlak van de nieuwbouw is 2700m2. Het ontwerp past uitstekend binnen de omringende bebouwing uit de jaren ’60. Het gebouw bestaat uit twee lagen met groeps- en nevenruimte rond een centraal gelegen gymzaal. De school is als “Bijna energieneutraal gebouw” (BENG) ontworpen. Het gebouw wordt verwarmd met behulp van warmtepompen en is zeer goed geïsoleerd.

De sloopwerkzaamheden van de bestaande school zijn inmiddels gestart, aansluitend aan het sloopwerk zal worden gestart met de realisatie van de nieuwbouw.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top