skip to Main Content

Renovatie Buitenbad de Vliet Leiden

Zwembad De Vliet is een openlucht zwembad in Leiden en een van de weinige openluchtbaden in de regio. Het zwembad is het oudste openlucht zwembad in Leiden waarvan de deuren in 1964 voor het eerst werden geopend.

In 2016 zou het bad voorgoed de deuren sluiten, maar de Gemeente Leiden heeft uiteindelijk besloten om het buitenbad open te houden en te renoveren. In april heeft Blanksma bouw vanuit de voorselectie de bouwteam opdracht gekregen om met de gemeente en adviseurs het programma van eisen en de project ambities te vertalen naar een definitief plan met bijbehorende aanbieding.

De bouwteam fase is inmiddels afgerond en de opdracht verstrekt. Zwembad de Vliet wordt door Blanksma bouw gerenoveerd in de periode oktober tot eind maart 2021.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top