skip to Main Content

Nieuwbouw IKC Meester Verwers Zoetermeer

Deze week is het contract getekend met de gemeente Zoetermeer voor de realisatie van het IKC Meester Verwers te Zoetermeer. Begin 2020 heeft Blanksma bouw mee gedaan met de inschrijving voor dit project. Helaas bleken de inschrijvingen niet te passen binnen het gestelde budget. Na een periode van intensieve overleggen met de gemeente Zoetermeer, Nouwens Roovers architectuur, constructeur IMD, installatie adviesbureau Peutz en onze partners MD service en Bogro installaties is het gelukt om de nieuwbouw binnen de gestelde kwaliteitseisen en het gewenste budget te krijgen.

De nieuwbouw van IKC Meester Verwers biedt een zeer duurzaam onderkomen aan basisschool Meester Verwers voor Montessori onderwijs, een speelhal/BSO ruimte voor Kern Kinderopvang en ruimte voor Meerpunt, de Zoetermeerse netwerkorganisatie voor jeugd en gezin. Het IKC wordt ‘een nul op de meter’ gebouw. Het krijgt een zeer goede isolatie, zonnepanelen en een lucht water warmtepomp en kan daarmee in haar eigen energie en warmte voorzien.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top