skip to Main Content

Nieuwbouw basisscholen Pantarijn & Shri Krishna

Op 15 juli is het contract getekend voor de nieuwbouw van de basisscholen de Pantarijn & Shri Krishna in Utrecht. De nieuwbouw wordt gerealiseerd op het schoolplein naast de bestaande noodgebouwen. Beide basisscholen komen in een gezamenlijk nieuw energieneutraal gebouw. Naast de bouwlocatie heeft een oude Romeinse weg gelopen. Deze weg is in het ontwerp van Architecten bureau Atelier PRO vrij gehouden en herkenbaar in de inrichting van het terrein en het nieuwe schoolgebouw.

De inrichting van de ruimtes van de 2 scholen is geheel afgestemd naar wens van de gebruikers. Een informele en vrije opzet voor de Pantarijn en aspecten van de Vastu Shastra, een eeuwenoude hindoeïstische bouwleer, voor Shri Krishna. De uitvoering van de school door Blanksma bouw start in November.

Back To Top