skip to Main Content

Dienstverlening

De kernactiviteiten van Blanksma Groep bestaan uit twee onderdelen: bouw en dienstverlening en zijn verdeeld over de gelijknamige merkbedrijven, Blanksma Bouw en Blanksma Dienstverlening.

Blanksma dienstverlening realiseert geen grote bouwprojecten maar verzorgt voor onze partners Rijnhart wonen uit Leiderdorp, Woonforte uit Alphen aan den Rijn, Woonzorg uit Amstelveen en DSV verzorgd leven uit Katwijk het dagelijks klachtenonderhoud. Tevens voeren wij periodiek of planmatig onderhoud, mutatieonderhoud en WMO aanpassingen uit. Dit doen wij met een team van eigen vaklieden en vaste partners. Voor calamiteiten buiten werktijd beschikken we over en eigen storingsdienst met 24/7 calamiteitenservice voor onze vaste opdrachtgevers.

Naast onze dagelijks onderhoudswerkzaamheden verzorgen wij ook schadeafhandelingen voor Achmea en CED. Dit kunnen schades zijn welke door wateroverlast, storm, inbraak e.d. zijn veroorzaakt, maar ook grotere schades zoals brandschades worden door ons opgepakt en verholpen.

Voor meer informatie over Dienstverlening en ook bouw kunt u terecht op onze website: www.blanksmagroep.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top