skip to Main Content

Klant Gestuurd Onderhoud

In het AD van april 2019, heeft Jan Belt een mooi artikel geschreven over een tevreden huurder van Woningcorporatie Woonforte uit Alphen aan den Rijn. https://www.ad.nl/alphen/bij-woonforte-bepaalt-huurder-zelf-wanneer-de-nieuwe-keuken-of-badkamer-komt~a51d8387/ Bij deze bewoonster is binnen de KGO (Klant gestuurd Onderhoud) haar badkamer vervangen door Blanksma Bouw en Blanksma Dienstverlening.

Bij Klant Gestuurd Onderhoud bepalen de huurders zelf wanneer het onderhoud plaats vindt, waarbij ze de volgende momenten zelf bepalen;

  • Wanneer ze de aanvraag doen voor vervanging van keuken, badkamer en / of toilet
  • Wanneer Blanksma kan langskomen op locatie voor opname van de ruimtes
  • Wanneer de uitvoering plaats vindt voor het vervangen van de ruimtes

Naast de tevreden huurster uit dit krantenartikel hebben wij al bij vele huurders naar volle tevredenheid de badkamer, keuken en/of toilet uitgevoerd, dit blijkt wel uit de vele bedankkaartjes en -briefjes die wij hebben ontvangen.

Back To Top