skip to Main Content

Nieuwbouw OBS Vleuterweide

In opdracht van SPO Utrecht realiseert Blanksma bouw de nieuwbouw van OBS Vleuterweide aan de Passiebloemweg te Vleuten. Blanksma bouw heeft de opdracht voor deze mooie school gekregen vanuit een EMVI aanbesteding waarbij wij de beste prijs en het beste plan hebben ingediend.

Het nieuwe gebouw huisvest na oplevering 14 groepen en heeft een oppervlakte van 1925m2. De school wordt duurzaam gerealiseerd en BENG uitgevoerd door toepassing van onder andere zonnepanelen en een lucht-water warmtepomp. Tijdens de realisatie worden diverse leuke activiteiten voor de leerlingen van de school georganiseerd om ze op deze wijze te betrekken bij de bouw van hun nieuwe school.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top