skip to Main Content

Feestelijk moment Waalse Louise de Colignyschool

Op 13 september j.l. zijn wij officieel gestart met de nieuwbouw van de Christelijke basisschool Waalse Louise de Coligny te Den Haag. De opdrachtgever is Stichting Christelijk Onderwijs Haaglanden (SCOH).

Op woensdag 27 oktober j.l. hebben wij samen met SCOH, de school, Dak Kindercentra en de gemeente den Haag een feestelijk moment mogen hebben, waarbij een aantal kinderen van de school samen met de wethouder van onderwijs; Hilbert Bredemeijer, de grond onder de toekomstige gymzaal hebben aangevuld.

De nieuwbouw voor de Waalse Louise de Colignyschool bestaat uit twee lagen met groeps- en nevenruimte rondom een centraal gelegen gymzaal. De school wordt als “Bijna energieneutraal gebouw” (BENG) gerealiseerd.

Back To Top