skip to Main Content

Update Nieuwbouw Pantarijn – Shri Krishna Utrecht

Momenteel zijn wij volop bezig met de afbouw van de openbare basisschool Pantarijn en de hindoeïstische basisschool Shri Krishna in de Utrechtse wijk Vleuten – De Meern. Dit project wordt gerealiseerd in opdracht van SPO Utrecht. De twee scholen krijgen één energieneutraal gebouw. Binnen dit gebouw behoudt iedere school zijn eigen karakter. De inrichting is geheel afgestemd naar de wens van de gebruikers. Een informele en vrije opzet voor de Pantarijn en aspecten van de Vastu Shastra, een eeuwenoude hindoeïstische bouwleer, voor Shri Krishna. Rond de scholen zal een groot groen schoolplein komen. De duurzaamheidsambitie voor het gebouw zijn hoog: het gebouw wordt energieneutraal. De werkzaamheden verlopen volgens planning, de oplevering vindt plaats eind november 2021.

Back To Top