skip to Main Content

Red de wand

Voor het project Voorzieningencluster Beeklaan in Den Haag heeft Blanksma bouw vorige week een workshop gevolgd; “Red de wandtegel”.

De oude wandtegels in de gangen van het pand zitten over grote delen los. Om de tegels veilig te stellen hebben we samen met medewerkers van Centrale Vastgoedorganisatie Den Haag, het schoolbestuur van Lucas Onderwijs, de Gemeente Den Haag, Kindcentrum Toermalijn, DP6 architectuurstudio, de Parochie, Centraal Bureau Bouwbegeleiding en BBC Bouwmanagement tijdens de workshop de oude wandtegels verwijderd zodat de tegels later in het bouwproces weer als tegellambrisering terug kan komen.

#oplossingsgericht
#bouwen
#blanksmagroep
#centralevastgoedorganisatiedenhaag
#lucasonderwijs

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top