skip to Main Content

Update uitbreiding Stedelijk Gymnasium Athena Leiden

Het diepste punt voor de uitbreiding van het monumentale pand van de locatie Athena van het Stedelijk Gymnasium te Leiden is bereikt. Middels damwanden van ca. 16m1 is er een 5 meter diepe bouwkuip gerealiseerd en is het uitgraven van de kelderbak inmiddels gereed.

Voordat de damwanden zijn aangebracht zijn er groutschroefinjectiepalen en Gewi ankers voor het opnemen van de trekkrachten aangebracht. Deze week is Blanksmabouw gestart met de voorbereidingen van het storten van de keldervloer. In de kelder die ca. 5 meter onder maaiveld ligt worden 2 ondergrondse gymzalen gerealiseerd.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top