skip to Main Content

20 van Alphen 2019 | Blanksma Business Loop

Zondag 24 maart was het eindelijk zover, de 20 van Alphen voor 2019 ging van start en uiteraard was de Blanksmagroep hierbij aanwezig als naamdrager voor de Blanksma Business loop.

Namens de Blanksmagroep deden ca. 100 renners mee aan de 5, 10 en 20 km business loop. Op deze mooie, zonnige zondag hebben deze renners zich verzameld bij Het Schoutenhuis aan de Julianastraat, waar iedere loper van de Blanksmagroep een eigen goodiebag met Blanksma shirt uitgereikt kreeg. Dit jaar was de kleur van het shirt geel; de kleur van onze Blanksma Dienstverlening b.v., een mooie en heldere kleur die goed opviel tussen alle renners.

De 20 van Alphen 2019 is voor onze renners en supporters echt een top dag geworden; Er zijn persoonlijke records gesneuveld, persoonlijke doelstellingen zijn behaald, 3 vrouwen die meeliepen in de Blanksmagroep zijn 1e, 2e en 3e geworden van de 10 km Business loop. Op de 5 km is een team van de Blanksmagroep 3e geworden en bij de 10 km  is 1 van onze teams 2e geworden. Een hele mooie TOP prestatie en als afsluiting hebben wij heerlijk geborreld en nagepraat bij Het Schoutenhuis.

Wij willen alle renners die namens de Blanksmagroep hebben meegedaan bedanken voor deze prachtige dag en natuurlijk ook Het Schoutenhuis voor hun inzet en heerlijke eten

Op naar de 20 van Alphen voor volgend jaar op 1 maart 2020!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top