skip to Main Content

Feestelijke stort fundering Hospice

Op maandag 17 september heeft wethouder Han de Jager, samen met bestuursvoorzitter Bert van Zeijts en Kees Varkevisser van de Hospice Groep de aanzet gegeven voor de stort van de fundering voor de nieuwbouw van de Hospice groep aan de Lupinesingel in Alphen aan den Rijn.

Met de stort van de fundering is een nieuwe mijlpaal bereikt. Op deze locatie is in de afgelopen twee maanden al veel voorbereidend werk verricht. Een gedeelte van het bestaande schoolgebouw is gesloopt, het terrein is bouwrijp gemaakt en de bronnen voor  de koude-warmteopslag zijn geboord. Architect Bloemen heeft getekend voor het ontwerp, bestaande uit één bouwlaag, waarin een vertrouwde en huiselijke omgeving centraal staat. Bovendien worden veel duurzame technieken en materialen toegepast. Het coördinatieteam en ook de vrijwilligers van de Hospicegroep zijn nauw betrokken bij de totstandkoming van dit ontwerp.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top