skip to Main Content

Fijne feestdagen!

2021 is bijna ten einde. Een bewogen jaar. Een jaar in het teken van Corona. Voor velen wellicht een jaar om snel te vergeten.

Wij sluiten het jaar af met een dubbel gevoel. Gelukkig konden wij bij Blanksma bouw en Blanksma dienstverlening met onze werkzaamheden grotendeels gewoon door. Veel andere ondernemers hebben het een stuk slechter getroffen dit jaar. Daarnaast heeft de situatie veel gevraagd van onze collega’s en was een goede balans tussen werk en privé soms lastig te bereiken.

Wij starten 2022 met goede vooruitzichten en een aantal mooie nieuwe projecten. Voor deze projecten van Blanksma bouw en onze klanten van Blanksma dienstverlening zullen wij ook in 2022 weer gaan voor een mooi resultaat.

Dit jaar geen Blanksma Kerst barbecue maar we gaan onze medewerkers toch in het zonnetje zetten met een geweldige Kerst drive-in.

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een fantastisch en vooral gezond 2022!!

Namens alle medewerkers van de Blanksma groep.

Back To Top