skip to Main Content

Certificering CO2-prestatieladder

De Blanksma groep wil graag haar bijdrage leveren aan de afspraken die opgenomen zijn in het klimaat akkoord van Parijs 2015. Om de CO2 uitstoot van de Blanksma groep in beeld te krijgen en maatregelen te nemen om onze uitstoot significant te reduceren wordt de Blanksma groep in 2021 gecertificeerd voor de CO2 prestatieladder niveau 3. Deze certificering geeft richting aan ons doel voor een CO2 neutrale onderneming in 2035.

De afgelopen periode hebben wij de uitstoot van ons bedrijf inzichtelijk gemaakt en de doelstellingen vastgesteld om onze CO2-uitstoot te reduceren.

Op onze internetsite duurzaamheid (https://www.blanksmagroep.nl/duurzaamheid/) vertellen wij u meer over de maatregelen die wij nemen en onze doelstellingen voor een duurzame organisatie.

Back To Top