skip to Main Content

Blanksma Business Loop (20)20 van Alphen

Zondag 1 maart heeft de Blanksma groep weer met veel enthousiaste hardlopers en supporters mee gedaan met de Blanksma Business Loop tijdens de  20(20) van Alphen aan den Rijn. Ook dit jaar was onze thuis locatie weer het Schoutenhuis aan de Julianastraat waar alles wederom top verzorgd was.

Ondanks de koude en winderige dag liepen er in ons eigen Blanksma business team weer zo’n 100 hardlopers mee met de 5, 10 of 20 kilometer.

Na afloop van deze geweldige prestatie is er nog lang geborreld en nagepraat in het Schoutenhuis. Martin Heemskerk mocht een cadeau cheque overhandigen aan het Schoutenhuis ter waarde van € 1500,00 bijeengebracht door alle lopers en de Blanksma groep.

Wij willen alle renners die met de Blanksmagroep hebben mee gelopen bedanken voor deze prachtige dag. Ook het Schoutenhuis voor de goede verzorging en gastvrije ontvangst. Wij kijken uit naar de volgende 20 van Alphen zondag 7 maart 2021!

Back To Top